Babysalmesang.

    Efter en lang coronapause er babysalmesang i gang igen under ledelse af organist Henriette Hoppe. Vi mødes i kirken fredage kl. 10.00 og synger og leger. Efterfølgende er der tid til en snak og en kop kaffe.

 

 

Sov sødt, barnlille!

Lig rolig og stille,

så sødelig sov

som fuglen i skov,

som blomsterne blunde i enge!

Gud Fader har sagt:

Stå, engle, på vagt,

hvor mine de små er i senge!

 

 

Vi er til babysalmesang i Nørrevangsirken. Og det er nu ikke fordi de små sover. De pludrer lystigt med.  Men der er ingen skrig, klynken eller frustrerede mødre, der traver frem og tilbage i et forsøg på at berolige deres baby. Salmerne og kirkerummets ro smitter af på både børn og mødre, og babyerne ser ud til at nyde musikken og deres mors stemme. Nogle sidder roligt på mors trygge arm, mens andre møfler rundt imellem hinanden i et patchwork -tæppe af sparkedragter.

En af mødrene fanger den retro-orange sparkedragt, der indeholder hendes lille pige, som er på vej over mod prædikestolen for at udforske både den og sin nyfundne evne til at kravle.


- Jeg tog med en fra min mødregruppe til babysalmesang, fordi hun fortalte, at hendes dreng blev rolig, når de sang. Men faktisk får jeg også selv en hel masse ud af det. Jeg kan godt lide at synge, og jeg elsker salmerne, som min mormor sang for mig, da jeg var barn, men det er mange år siden, jeg har hørt dem. Det er jo ikke lige salmer, jeg går og synger, mens jeg støvsuger derhjemme, fortæller hun, imens hun fisker sutten frem og lægger sin lille pige i barnevognen.


Nu er det nemlig middagssøvnstid.

Babysalmesangen finder sted fredage kl. 10 i Nørrevangskirken og er tilrettelagt for babyer på ca. 0 til 12 måneder. 

Korleder og organist Henriette Hoppe leder babysalmesangen. Kontakt på for tilmelding: musik.i.norrevangskirken@gmail.com 

 

   Kom og vær med