Valg til menighedsrådet

Der skal være valg til menighedsrådet i år. Vi håber, at mange vil stille op, og at vi
kan få et fuldtalligt menighedsråd fra 1. december 2024 til der bliver et nyt valg i
2028.
    Nørrevang Sogn skal vælge 10 medlemmer til Menighedsrådet. P.t. holdes der
møder den 2. torsdag i måneden 8-10 gange om året. I skrivende stund er det
stadig uklart, hvor mange af det nuværende menighedsråd, der modtager genvalg.
Dette vil være afklaret til informationsmødet den 14. maj.
    Den 14. maj kl. 19 holder vi informationsmøde her i kirken. Der bliver budt på kaffe
og brød. Og måske en rask debat om fremtiden for vores kirke, hvis vi er mange
nok til lufte vore synspunkter.
    Den 17. september kl. 19, vil selve valghandlingen finde sted her i kirken.
Alle som:
 ¤ er fyldt 18 år,
 ¤ er dansk statsborger eller har haft opholdstilladelse i mindst et år
 ¤ er medlem af Folkekirken (betaler du kirkeskat, er du medlem)
 ¤ bor i sogneteller har knyttet sognebånd til en af vore præster, Lars Kistrup eller Katrine Brix senest 30. august

er opstillingsberettigede og har stemmeret til valget.
    Som medlem af menighedsrådet, skriver du under på, at "Undertegnede erklærer
herved på ære og samvittighed at ville udføre det mig betroede hverv i troskab
mod den danske evangelisk-lutherske folkekirke, så at den kan byde gode vilkår
for den kristne menigheds liv og vækst." Du behøver altså ikke være fast kirkegænger, for at være med i Menighedsrådet;det er nok, at du vil kirken.
    Husk at sætte kryds i kalenderen både den 14. maj og den 17. september.

På vegne af Nørrevangskirkens menighedsråd                                                                Marianne Rosner

Dark Subtitle

Dark Body Text - Nulla iaculis lorem in dapibus aliquet. Integer interdum nibh ac faucibus sollicitudin.

Dark Subtitle

Dark Body Text - Nulla iaculis lorem in dapibus aliquet. Integer interdum nibh ac faucibus sollicitudin.

You are important to us...

Small Spot Text: Roin convallis dignissim tincidunt. Nunc maximus in risus quis ultrices.
Vestibulum pellentesque hendrerit est, a vehicula erat eleifend non.

" Praesent sed pulvinar risus. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Nunc tincidunt lacus sed fermentum condimentum. "

Tyler Ferguson

Tyler Ferguson

Dark Spot Text