Nørrevangskirken tilbyder spændende aktiviteter for både store og små. Her på siden kan du læse mere om alt fra onsdagscaféer til hyggekub og arrangementer for enlige.
Vi glæder os til at se dig i kirken!

SOGNEAFTEN

Torsdag d. 25. januar kl. 19.00

Nørrevangskirken får denne aften besøg af generalsekretær i KFUM`s Sociale arbejde i Danmark Morten Skov Mogensen med foredraget ”Fordi vi sætter spor i hinandens hjerter” - forpligtelsen til at åben samfundsfællesskaberne for hinanden og rumme vores menneskelige forskelligheder, og hvordan vi hele tiden bliver bedre til at række ud til hinanden i et samfund hvor mange står udsat. Aftenen er tilrettelagt i

samarbejde med Slagelse Y´s Men´s klub.

Nørrevangskirkens voksenkor underholder og undervejs serveres der kaffe og kage. Gratis adgang.

HYGGEKLUB

Mandag d. 29. januar kl. 14.00-16.00

Der strikkes, hækles, snakkes, drikkes kaffe m.m. Alle er velkomne.

FLYGELINDVIELSESKONCERT NR. 1

Tirsdag d. 30. januar kl. 19.30

Nørrevangskirken har fået et flygel. Det vil især komme kirkens kor og menighed til stor gavn, og vil derfor fortrinsvist blive brugt til at ledsage sang! Men sådan et instrument kan mere end det, og pianisten Jens Ramsing, der også er organist i Sct. Peders Kirke i Næstved, vil spille den første solokoncert på flyglet. Gratis adgang.

FILMDAG

Lørdag d. 3. februar kl. 11.00

Vi starter med visning af filmen ”Aldrig mere i morgen”. Efterfølgende taler vi om filmen over en bid brød. Arrangementet er gratis, men tilmelding skal ske til kirkekontoret senest onsdag den 31. januar kl. 13.00.

SYNG DIG GLAD

Onsdag d. 7. februar kl. 14.00-16.00

Syng-dig- glad-eftermiddag i sognegården med servering af kaffe og kage undervejs. Gratis adgang.

OFFENTLIGT MENIGHEDSRÅDSMØDE

Torsdag den 8. februar kl. 18.00-20.30

FASTELAVN

Søndag d. 11. februar kl. 10.00

Fastelavnssøndag har vi familiegudstjeneste ved sognepræst Thomas Øgaard Olsson. Efterfølgende er der tøndeslagning, præmiering af kattekonger og dronninger samt bedste udklædning, Fastelavnsboller og uddeling af slikposer. Gratis adgang.

HYGGEKLUB

Mandag d. 12. og 26. februar kl. 14.00-16.00

Der strikkes, hækles, snakkes, drikkes kaffe m.m. Alle er velkomne.

KLOVNERIER I VINTERFERIEN

Tirsdag d. 13. februar kl. 11.00

Denne formiddag inviterer kirken til klovnerier for hele familien med klovnen Tapé, og I kommer med garanti til at sprutte af grin. Tapé kombinerer klovneri med musik, mime, magi, jonglerings- og langemenneskenumre. Alsidigheden gør, at hele familien kan være med. Efter forestillingen serveres der pølsehorn og saftevand i sognegården. Gratis adgang.

SPAGHETTIGUDSTJENESTE

Torsdag d. 22. februar kl. 17.00

Vi starter med en kort familiegudstjeneste ved sognepræst Lars Kistrup. Efterfølgende er der fællesspisning i Menighedssalen. Tilmelding er ikke nødvendig. Gratis adgang.

FLYGELINDVIELSESKONCERT 2

Søndag d. 25. februar kl. 15.00

Midtsjællands kammerorkester gæster kirken sammen med organist og pianist Karsten Gyldendorf samt fagottisten Astrid Sofie Nielsen. På programmet er bl.a. Mozarts klaverkoncert nr. 12 i A-dur og Fagotkoncert i B-dur. Dirigent er Anders Grunth. Gratis adgang.

DIAKONIENS DAG

Søndag d. 4. marts kl. 10-15 i Sct. Mikkels kirke

Diakoni er betegnelsen for kirkens sociale omsorgsarbejde og er en væsentlig del af kirkens arbejde. Denne dag vil udviklingskonsulent fra Kirkefondet Berit Weigand Berg gennem oplæg og fælles drøftelse udfordre os på, hvordan kirken kan være bedre til at lytte til lokalsamfundet og dets behov – og samtidig handle derefter. Dagen er en inspirationsdag for alle med interesse for vores kirker som levende og relevante. Efter gudstjeneste i Sct. Mikkels kirke fortsætter dagen med frokost, oplæg og drøftelser. Af hensyn til frokost  gratis) bedes man tilmelde sig på kirkekontoret senest torsdag d. 1. marts. Kirkebil kan bestilles til gudstjeneste og efterfølgende

Ingen begivenheder fundet.