BABYSALMESANG

Babysalmesang er hver onsdag formiddag i Nørrevangskirken.

Tidspunktet er kl. 10.30 for babyer i alderen 3-12 måneder og deres mor/far og/eller bedsteforældre. Det er gratis at deltage.

Der er babysalmesang hver onsdag formiddag kl. 10.00 eller 10.45.

Det er for alle babyer mellem 0 og 12 måneder. Børnene får mest ud af det, hvis de er fra ca. 3 mdr. og op, men man er selvfølgelig velkommen før!

Du skal ikke tilmelde dig for en bestemt periode. Til gengæld må du meget gerne huske at framelde dig igen, når du stopper til babysalmesang.

Du er meget velkommen til at komme og se, om det er noget for dig, og du behøver heller ikke komme hver eneste onsdag – der skal heller ikke meldes afbud, hvis man ikke kommer. Det anbefales dog at komme nogle gange, da du bedre lærer sangene, dansene, historierne og kirkerummet at kende. Det får din baby meget mere ud af!

Husk: når barnet fylder ca. 1 år og mor (eller far) starter arbejde er der mulighed for at gå til Musikalsk Legestue. Det foregår på udvalgte lørdage - se mere under Musikalsk Legestue!

Du bedes kontakte Signe Bech Schnedler på mail: signebechschnedler@hotmal.com eller sms: 60116328 inden opstart.

BegivenhedDato

Guldlok Dukketeater

Tirsdag den 17. oktober kl. 10.00. Igen i år er det lykkedes at få arrangeret …

17. okt 10:00