Nørrevangskirken tilbyder spændende aktiviteter for både store og små. Her på siden kan du læse mere om alt fra onsdagscaféer til hyggekub og arrangementer for enlige.
Vi glæder os til at se dig i kirken!

HYGGEKLUB

Mandag den 25. sep. kl. 14.00-16.00

Der strikkes, hækles, snakkes, drikkes kaffe m.m. Alle er velkomne.

Torsdag den 28. september kl. 17.00

Vi starter med en kort familiegudstjeneste ved sognepræst Lars Kistrup. Efterfølgende er der fællesspisning i Menighedssalen. Tilmelding er ikke nødvendig. Gratis adgang.

HØJMESSE OG KIRKEFROKOST

Søndag den 8. oktober 2017

Kl. 10.00 Gudstjeneste  v/ Sognepræst Lars Kistrup og prædiken forestås af Sognepræst  Kjeld  Nielsen fra Hinnerup ved Århus.

Kl. 11.30 Kirkefrokost

Kl. 12.30 Foredrag v/ Sognepræst Kjeld Nielsen, fortæller over emnet:

”Der skal mindst tre til en go kop kaffe”

10 års arbejde med projekt Kirkekaffe i det nordlige Nicaragua.

Projektet handler om at knytte kontakt mellem kaffebønder i andelsselskabet La Esperanza (Håbet) og danske menigheder. Til gensidig gavn og inspiration.

I løbet af de 10 år er der overført mere end 500.000 kr. til sociale projekter i området.

Der fortælles historier, vises videoklip og vi slutter selvfølgelig af med en go’ kop kaffe - fra Nicaragua.

Kl.  13.30 kaffe afslutning.

Pris for foredrag og frokost er 60.- kr. Tilmelding og betaling senest onsdag den 4. oktober kl. 13.00 til kirkekontoret.

Ingen begivenheder fundet.